Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 49 tot en met 60

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


49. Uitdijend bewustzijnuitdijend bewustzijn

In te zetten: om meer ruimte in te nemen en het bewustzijn uit te laten dijen. Als hulp om iets nieuws te beginnen. Voor reislustige personen. Om te leren en te (leren) genezen. Voor centrering.
50. Openheidopenheid

In te zetten: om de groeipotentie te bevorderen. Voor contact met nieuwe frequenties. Voor de creatie van totaal iets nieuws. Voor mensen die weinig contact hebben met hun bekken en/of hart. Om uit het hoofd te komen. Om af te stemmen en te verbinden met het hogere en daardoor te groeien.51. Vierkant in cirkelvierkant in cirkel

In te zetten: voor snelle groei. Om het energielichaam in gereedheid te brengen voor hogere frequenties. Bij personen waarbij een specialist netwerkreparaties uit moet voeren. Als personen zich onbelangrijk voelen.
52. Centrumcentrum

In te zetten: om in het hart te komen. Voor personen die – na vele inspanningen – mogen ervaren dat nietsdoen goed is (rust – vrede). Om harts-verbindingen te maken en daarmee eenzaamheid en heimwee te bestrijden. Bij perfectionistische personen voor een geruststellende kracht. Bij burn-out klachten en een voortdurende zoektocht naar rust.
53. Serenora lelieSerenora lelie

In te zetten: om in hogere sferen een warm welkom te ontvangen. Om onder een behandeltafel te leggen als extra helende kracht. Voor healing van het allerhoogste niveau. Om energetische pijnen te verzachten.
54. DNA DNA

In te zetten: voor overgave aan het kosmische Licht. Om DNA-informatie uit te wisselen en te herstellen. Om te helpen afstemmen en verbinden met hogere frequenties. Voor vreugdevolle doorstroming.
55. Caduceuscaduceus

In te zetten: als helende kracht. Om tegendelen samen te voegen. Voor samenwerking met onstoffelijke geneesheren. Voor activatie van verschillende enzymsystemen. Om de juiste genezende boost te krijgen.
56. Fuikfuik

In te zetten: om gevangen elementen vrij te maken. Voor bewustwording van heftige blokkades en negatieve emoties. Om energieën die niet vrijuit stromen in beweging te brengen. Voor vrijheid.
57. Violette vlamviolette vlam

In te zetten: om een krachtige zuiverende werking te stimuleren. Voor het energetisch verbranden en transformeren van overbodige en niet meer dienende elementen. Om blokkades op te sporen en negatieve emoties los te maken. Voor innerlijke vrede.
58. Pentakels 3pentakels 3

In te zetten: als ondersteuning om een proeve van bekwaamheid te doorstaan. Voor verdere groei. Voor krachtige ondersteuning. Bij personen wiens energetisch kristallijne netwerk (matrix) is beschadigd. Voor personen die zichzelf aan het scholen zijn in het voelen van energie. Voor een langdurige energetische werking.
59. Harthart

In te zetten: om het gesloten hart te openen. Als zetje om de juiste frequentie toe te laten. Om het bewustzijn te openen voor onvoorwaardelijke liefde. Om een verzachtende werking van een geopend hart te ervaren.
60. Bewustzijnsgroeibewustzijnsgroei

In te zetten: voor werkzame kracht op de lange termijn. Om hogere bewustzijnsdelen binnen te laten, passend bij zeer hoogsensitieve personen. Om een eenheidsgevoel te ervaren. Voor hulp om de delicate kern en eenheid te bereiken.

De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad