• Energetische remedie peroonlijk

Energetische remedies zorgen voor een constante aanvoer van hoogfrequente specifieke energie in de auralagen. Met een flesje (10 ml) remedie kun je zeker een maand vooruit en dat is meestal voldoende om een specifieke energie in je systeem te verankeren.


Een persoonlijke remedie is speciaal alleen voor jou gemaakt. Je krijgt ook een uitgebreide beschrijving van de gebruikte energieën.


Voor een persoonlijke remedie bestel je hier het product en dan neem ik via de mail contact met je op voor die persoonlijke afstemming.


Je ontvangt daarna via Postnl een 10 ml pipetflesje met de inhoud: Kosmische energie van hoge trilling gevat in gezuiverd water, persoonlijk uit 192 verschillende energieën voor je samengesteld.


 

EAN: 6097633143178

Je kunt hier de remedie bestellen voor verzending via de post. LET OP! Het programma geef je 15 minuten de tijd om de betaling af te ronden. Leg daarom vooraf je bankgegevens en wachtwoorden klaar! Afhalen kan alleen tijdens een consult of een workshop.

Wil je meerdere producten, een andere betaalwijze, lukt het bestellen niet of in het buitenland bezorgen? Neem dan via de mail contact op: info@detaalvanhetlicht.com

Energetische remedie peroonlijk

  • Model: Energetische remedie persoonlijk
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 40,00€

  • 40,00€