Twee glossy boeken vol 'nieuwe media' gedrukt in een groot lettertype. Een makkelijk leesbaar naslagwerk voor hen die moeite hebben om zich op een klein schermpje te concentreren. Twee boeken van samen 84,99 euro met een vroegboekkorting van 15 euro komen de boeken samen op 69,99 euro plus verzendkosten.

 

Deze boeiende artikelen vol prachtige illustraties geven je inzichten in vele (spirituele) processen, leggen kosmische wetten uit en werken ondersteunend tijdens bewustzijnsontwikkeling. Je vindt er waarschuwingen in voor misleidingen van verschillende kanten en inspiratie om zelf in actie te komen via meditaties en oefeningen.

 

Deel 1 bestaat uit artikelen die het meest te maken hebben met het dagelijkse aardse bestaan zoals klachten & ziekten, emoties en preventies. Vooral gebaseerd op de energie vanuit de onderste basischakra's.

 

Deel 2 gaat een stapje verder met uitleg over aura's, chakra's, Engelen, kosmologie en Lichtwerk. Energie en thema's die meer met de hogere chakra's resoneren.

"Ben zo blij met de boeken. Weet je dat het weleens in mij opkwam om al jouw nieuwsbrieven uit te draaien. Nu door jou zo mooi verzorgd. Dank je wel."

 

“Wat is het boek MOOI!!! echt prachtig zo veeeeel erin staat. De lees/aanknop kan niet meer uit. Ik vind het heel bijzonder, hoe je zoveel informatie bij elkaar hebt verzameld door de jaren heen! En ik vraag mij altijd weer af: hoe en waar vandaan, zoveel en zoveel uren en kennis. Héél veel dank voor het toesturen van deze spirituele encyclopedie.”

 

"Wat een fantastisch naslagwerk heb je gemaakt voor de dolende zielen met een lichaam. Wat een interactieve avonturenbundel voor de spirituele ontdekkingsreiziger is dit. Ik moet mij bedwingen om niet een 2de te kopen, zo kostbaar vind ik het. Dit is het gewicht meer dan goud waard."

LET OP! leg je bankgegevens alvast klaar, je hebt een kwartier om de bestelling af te ronden.

Nieuwsbrieven op A4 papier deel 1 en 2

  • Model: Nieuwsbrieven op papier deel 1 en 2
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 69,99€

  • 69,99€

Tags: Nieuwbrieven op papier deel 1 en 2