Nieuwsbrieven op papier

witte roos

Geschreven juli 2023; laatste bewerking maart 2024

Beste Lezer,

Dit keer presenteer ik twee nieuwe boeken: "Nieuwsbrieven op papier". Een bonte verzameling van artikelen, die ooit als nieuwsbrief zijn verschenen, op papier. Gewoon in je hand te nemen, geen internet bij nodig.

witte roos

Dit schrijven van deze nieuwsbrieven begon in 2005 met als doel om kennis uit te dragen, maar vooral om cliënten te werven. De teksten van de mailings bleken na afloop ook geschikt om als artikel op mijn website www.serenora.nl te publiceren. De inhoud van deze artikelen veranderde in de loop van de jaren van therapeutische aanpak en praktijkverhalen naar preventie en zelfwerkzaamheid (oefeningen en meditaties).

Op verzoek van verschillende lezers heb ik de 193 artikelen op hun inhoud gesorteerd gebundeld en op zwaar glossy papier laten drukken en werd erbij geholpen door Gert-Jan ten Klei (Box11). Elk artikel is geschreven in een groot lettertype en vergezeld van een kaartafbeelding, die - als je er goed naar kijkt - een positieve energie uitstraalt; hetgeen het lezen nóg prettiger maakt.

Deel 1 bestaat uit artikelen die het meest te maken hebben met het dagelijkse aardse bestaan zoals klachten & ziekten, emoties en preventies. Vooral gebaseerd op de energie vanuit de onderste basischakra's.

Deel 2 gaat een stapje verder met uitleg over aura's, chakra's, Engelen, kosmologie en Lichtwerk. Energie en thema's die meer met de hogere chakra's resoneren.

De boeken zijn vooral geschikt om random een (interactief) artikel uit te kiezen en de inhoud op je in te laten werken voor bewustwording en groei.

Reacties op de boeken:
"Ben zo blij met de boeken. Weet je dat het weleens in mij opkwam om al jouw nieuwsbrieven uit te draaien. Nu door jou zo mooi verzorgd. Dank je wel."

"Ik wilde nog iets vertellen over je boeken, je nieuwsbrieven. Het is verduveld leuk geschreven. Je vertelt wat over "normale " zaken, maar je geeft er een leuke "twist" aan, wat de nieuwsgierigheid prikkelt. Ergens zijn het dan anekdotes, die tot DOORLEZEN aanzetten!

"Hoi beste Ria , Wat is het boek MOOI !!! echt prachtig zo veeeeel erin staat . De lees/ aanknop kan niet meer uit :-). Ik vind het heel bijzonder, hoe je zoveel informatie bij elkaar hebt verzamelt door de jaren heen!! En ik vraag mij altijd weer af; hoe en waar vandaan, zoveel en zoveel uren en kennis. Héél veel dank voor het toesturen van deze spirituele encyclopedie. Ik hoop dat je misschien heel af en toe nog blijft schrijven om iets kwijt te willen ofzo :-), er blijft zeker oor naar."

"Ha Ria, wat ziet het er mooi, verzorgd en professioneel uit. Ik sloeg een pagina open en voelde direct aantrekkingskracht naar doorlezen."

"Wat een fantastisch naslagwerk heb je gemaakt voor de dolende zielen met een lichaam. Wat een interactieve avonturenbundel voor de spirituele ontdekkingsreiziger is dit. Ik moet mij bedwingen om niet een 2de te kopen zo kostbaar vind ik het. Dit is het gewicht meer dan goud waard."

"Hallo Ria, ik heb de boeken ontvangen. Ik ben er meteen in gaan het lezen. Geweldig wat een mooie aanvulling. Dankjewel dat je dit met ons wil delen."

"Mijn kleindochter (20) was hier en begon erin te lezen! Haar nieuwsgierigheid is gewekt en dat vind ik super, we hebben nu iets om over te praten."

"Ziet er prachtig uit."


Tijdens het werken aan deze twee boeken kreeg ik sterk het gevoel dat het "rond" was en ik het einde van het schrijven van artikelen naderde. Het kan daarom zomaar zijn dat dit de laatste "nieuwsbrief" is.

Daarom wil ik jullie alvast bedanken voor het trouwe lezen en wie weet 'post' ik af en toe nog een berichtje.

Voor trainingen en consulten kun je nog steeds bij mij terecht en ook de verkoop van kaarten, boeken en remedies gaan gewoon verder via mijn webshop.


Vorige presentatie: Voorjaarsmail; een artikel over harde woorden terugnemen


Bestel de twee delen 'nieuwsbrieven op papier'.

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad