HOME | PRAKTIJK | TAROT | TOPICS | ENERGETISCHE REMEDIES | CURSUS | AGENDA | CONTACT |

 
 
 
Hoe haal je meer uit je kaartenset?  
Beste Lezer,

Veel lezers wensten mij beterschap, bedankt allemaal. Het is heel fijn om na Corona weer te zijn opgeknapt, al duurde het volgens mij veel te lang. Ook mijn inspiratie is er weer, gelukkig maar. Ik zal daarom maar meteen met de deur in huis vallen en mijn nieuwe plan met jullie delen:

Vanaf augustus start een training "Stok achter de deur" met de kaarten de taal van het Licht die jij wellicht al in huis hebt en is voor jullie als abonnees GRATIS.

Want het zou zomaar kunnen dat jij een van de lezers bent bij wie - na af en toe een kaart te hebben getrokken - de set uit het zicht verdween. En dat is jammer, want de energieën die de kaarten oproepen zijn veel breder inzetbaar dan wat er vrijkomt uit af en toe een kaartje trekken.


Serenora Inspireert:
  • Wil jij ook meer met je kaarten doen?  juni 2021
  16e jaargang
  nummer 181

  Je ontvangt deze mail
  als gratis abonnee van

 

Serenora Inspireert:

KOMENDE AKTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | TOPICS | SERENORA INSPIREERT:| REMEDIES | AGENDA | CONTACT.

Online training   Te Koop: Consulten, behandelingen:
  • Afstandsbehandelingen: Op afstand met je meekijken (afstemming) naar jouw energielichaam (auravelden, chakra's, meridianen, vectoren) en het fysieke level of dat dit wel in de juiste frequentie functioneert, of er blokkades jou in de weg zitten en mogelijk een healing op gang brengen (incl na-zorg). Hiervoor hoef je de deur niet uit.
  • Online supervisie: Tijdens een driemaanden traject zorgen de kosmische begeleiders voor een bepaalde diepgang en komen er vaak zaken naar voren waar je tijdens een eerste behandeling niet aan toe bent.
TARIEVEN
Artikel: Hoe haal je meer uit je kaartenset?
 
Terwijl de energie voor het schrijven van artikelen minimaal is, stroomt de inspiratie voor het maken van kaarten volop door. Dit is de 190e kaart (serie drie) die ik op 1e pinksterdag samen met 12 meditatiedeelnemers heb geactiveerd; een gespiegelde lotusbloem gemaakt van piepkleine steentjes, zo klein dat ik ze alleen met een satéprikker op hun plaats kon schuiven. Daarna is er een foto van gemaakt en zijn de steentjes weer opgeborgen.

Een activatie zoals ik dit noem, zorgt ervoor dat er een kosmische verbinding ontstaat tussen de afbeelding en degene die er contact mee maakt. Dat contact maken kan door ernaar te kijken, te voelen of door een bijbehorende tekst te lezen.

De teksten bij de kaarten zijn geïnspireerd geschreven, resoneren op dezelfde frequentie als de kaart en 'raken' de lezer op een diep (onbewust) niveau. Daarmee boekt de lezer progressie, dit sluit aan bij de kosmische wet dat er 'altijd eeuwige vooruitgang moet zijn'.

Ook voldoet dit aan de regel: 'datgene waarop men zijn blik laat rusten krijgt gestalte'.

Anders gezegd door met hogere frequenties bezig te zijn (die de kaarten oproepen), verhoog je jouw persoonlijke frequentie en dat ís vooruitgang!

Om je een idee te geven wat een training met de kaarten kan doen, heb ik uit een van de vele reacties deze uitgezocht op kaart 44 Vulkaan: "Deze kaart legt de nadruk op mijn stuitje. Mijn billen en bekken drukken zich tegen het zitvlak van de stoel. Ik voel stevigheid, verankeren in het hier en nu. In balans, evenwichtig en in harmonie met mezelf en mijn omgeving."

Door intensiever met de kaarten bezig te zijn, eigenlijk ermee werken, haal je er meer uit!

In de training spreek je af hoeveel weken je mee wilt doen en daar houd ik je aan. Aan het begin van een week krijg je te horen met welke kaart je aan de slag gaat. Die kaart wordt jouw weekthema. Je krijgt een uitgebreide beschrijving om door te nemen, je maakt er je heilzame water van, je legt hem een nachtje onder je kussen, je vergelijkt hem met een andere kaart.

Je kunt elke maandag starten en de opdrachten op jouw moment uitvoeren. Je deelt beknopt ervaringen met de kaart, waardoor je steeds vaardiger wordt in het beschrijven van jouw waarnemingen. En ik fungeer als stok achter de deur, want als je eenmaal op mijn deelnemerslijstje staat, wil ik ook je reactie lezen haha.

Ik zou zeggen pak deze kans om je energielevel te verhogen en geef je op.

Ria Feskens, Serenora, juni 2021.


Meer lezen? Ga dan naar de website.
Hulp nodig? Mail me info@serenora.nl
Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het in jouw socialmediagroep of stuur het door. Bedankt!