Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 1 tot en met 12

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


1. Starsheed Connection starsheed connection

In te zetten: om verbinding te maken met de sterrenfamilie. Bij heimwee of voor zielen die er moeite mee hebben om hier op aarde te zijn. Voor personen die nog (gedeeltelijk) met oude frequenties meetrillen. Bij vertrouwensbreuken die ‘onderweg’ zijn ontstaan. Om een begin te maken in de groei naar een beter passende frequentie. Het eerste opstapje naar een eenheidsbewustzijn.2. Medicijnwiel medicijnwiel

In te zetten: om positiviteit naar de persoon toe te brengen. Om het zelfgenezend vermogen aan te wakkeren. Voor healers om meer met hun gave te doen. Voor personen die nog (te) weinig met hun gidsen samenwerken.3.Driehoek driehoek

In te zetten: voor rust en balans. Om de verbinding met de bron te activeren. Voor activatie van het energetische hart. Om het witte kristallijne licht te verwelkomen.
4. Kundalini kundalini

In te zetten: bij personen die te maken hebben met depressies. Om bewustzijnsvelden in beweging te brengen en opwaarts te stuwen (uit hun neerwaartse spiraal). Om contact te maken met het grotere geheel.
5. Flower of Life flower of life

In te zetten: om eenheidsbewustzijn te brengen. Voor heling op DNA-niveau van beschadigde geometrische structuren. Om contact te maken met zichzelf, met de aarde en met het AL (diepere spiritualiteit beleven).
6. Godin Godin

In te zetten: om vrouwelijke kracht en wijsheid te vergroten. Voor de verdieping in een levenscyclus. Om angsten weg te nemen. Om gidsen naderbij te brengen. Voor het afhechten, onthechten en loslaten van wat niet meer dient.
7. Samuel Aartsengel Samuel

In te zetten: voor moed en bescherming. Om iets in beweging te krijgen of stappen voorwaarts te maken. Om lekkerder en veiliger te kunnen slapen (kaart onder het bed leggen). Om in contact met gidsen (Engelen) te komen. Voor centrering bij een diffuus sterk verspreid auraveld, zonder duidelijke grenzen.
8. Dubbele Piramide Dubbele Piramide

In te zetten: voor veilige afstemming. Om oude zaken te spiegelen en te verwerken. Bij een misvormd auraveld met veel verstoringen vanuit vorige levens. Om in balans te komen en te blijven. Voor verbindingen met de bron.
9. Cirkelpentagram Cirkelpentagram

In te zetten: om de benen op de vloer te houden. Indien de toegang tot het hart is belemmerd. Voor het kalmeren van het auraveld. Als troost en bescherming.
10. Snelheid snelheid

In te zetten: om bewegingen aan te jagen en snelheid erin te krijgen (werkplek). Om veranderingen te kunnen bijbenen. Voor personen die aarzelen om stappen te zetten en hierdoor hun vooruitgang blokkeren. Om eerder de oorspronkelijke levenstaak te leren kennen.
11.Wijsheid wijsheid

In te zetten: om de zoektocht naar kennis te ondersteunen en wijsheid te vergroten. Om probleemgebieden van andere kanten te bezien. Bij personen die moeite hebben om zich te focussen. Bij ongeduldige personen om meer geduld te krijgen. Om onverteerbare zaken naar buiten te werken.
12.Evenwicht evenwicht

In te zetten: om te centreren en te concentreren. Bij personen die (tijdelijk) onevenwichtig zijn. Voor een structurerende werking op alle niveaus. Ter voorkoming van verstoringen in het innerlijke evenwicht.


De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 
Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad