HOME | PRAKTIJK | TAROT | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | ENERGETISCHE REMEDIES | CURSUS | AGENDA | CONTACT |

 
 
 
Hoe energie in kaarten komt en je die voor jezelf en/of je omgeving kunt aanwenden.
 
 
Beste lezer,

Mijn vorige mail van 'Serenora Schrijft': nummer 177, waarin ik besloot om na 15 jaar niet te stoppen maar verder te gaan met inspirerend schrijven, heeft heel wat hartverwarmende reactie teweeggebracht, bedankt hiervoor lieve lezers.

En opnieuw worden we door - je weet wel - strenger aangepakt en in onze vrijheden beperkt. We beseffen dat we letterlijk donkere tijden tegemoet gaan.

Het is fijn om te weten dat er al heel wat Lichtwerkers wakker zijn geworden en hun Licht laten stralen. Ik hoop dat mijn kaarten De taal van het Licht - waarover het in dit artikel gaat - daaraan kunnen bijdragen.

Serenora Inspireert:
  • Hoe komt energie in kaarten?
  • Wat kun je er voor jezelf en/of je omgeving mee?
  • Doe mee aan een thuisexperiment.

   november 2020
  15e jaargang
  nummer 178

  Je ontvangt deze mail
  als gratis abonnee van


  Serenora Inspireert:
 

KOMENDE AKTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT:| REMEDIES | AGENDA | CONTACT.

Nog meer goed nieuws; er is een (kwart) derde serie De taal van het Licht gemaakt. Schitterende kaarten in de hogere energiefrequenties vanuit verschillende dimensies; nummer 129 tot en met 144. Vanwege de zeer kleine oplage alleen te koop voor de deelnemers van de online cursus derde serie (met begeleiding).

Online cursussen in de maanden november en december; er is keus uit:   Te Koop:
Consulten, behandelingen:
  • Online behandelingen: Op afstand met je meekijken (afstemming) naar jouw energielichaam (auravelden, chakra's, meridianen, vectoren) en het fysieke level of dat dit wel in de juiste frequentie functioneert, of er blokkades jou in de weg zitten en mogelijk een healing op gang brengen. Hiervoor hoef je de deur niet uit.
  • Online supervisie: Tijdens een driemaanden traject zorgen de kosmische begeleiders voor een bepaalde diepgang en komen er vaak zaken naar voren waar je tijdens een eerste behandeling niet aan toe bent.
TARIEVEN
Artikel: Hoe energie in kaarten komt en je die voor jezelf en/of je omgeving kunt aanwenden.
 
Hoe energie in kaarten komt: Als ik het met mijn kleinkinderen over de kaarten heb en dat er energie in komt, is steevast de opmerking "HOE DAN???" En terecht vragen zij zich dit af. Zo werd er tijdens een van mijn eerste bewustwordingsopleidingen als practicum een theelepeltje uit de keukenlade gepakt en beweerde de docent toen dat we er een geestje of zieltje in konden doen. Zo zijn veel kristallen ook 'bezield' zei hij nog. Ha ha en lekker sceptisch volgden we zijn instructies op.

Na toestemming aan de spirits te hebben gevraagd, moesten we een Gids aanroepen die in de lagere elementale werelden de weg kende. Via intentie konden we zelf afdalen tot die lagere wereld (waarbij ik misselijk werd) om vervolgens daar een geestje uit te nodigen en die via je arm en hand naar het lepeltje te begeleiden. Die paar lepeltjes waren daarna 'begeesterd of bezield'.

Het resultaat was nogal 'apart' te noemen, want alleen de docent kon het proces volgen en de zieltjes of geestjes zien. Wij voelden er wel een 'andere energie' in dan in de overige lepeltjes uit de lade, maar wij zagen niets. Was het fake, of placebo? We namen na afloop - toen de docent al lang was vertrokken - de proef op de som en legden een aantal identieke lepeltjes op een blad en lieten deze aan verschillende helderzienden zien. Zij haalden meteen zonder aarzelen de bezielde lepeltjes eruit. En ons - die echt 'niets' zagen maar wel wat voelden - verbaast achterlatend.

Het klopte dus, alleen wisten we toen nog niet dat je op dezelfde wijze boven jezelf uit kon stijgen in de richting van de hogere werelden om dáár geesten, krachten, zielen of bewustzijnsvormen uit te nodigen om (via het lichaam en de handen) in een voorwerp (kaart) te incarneren of om zich ermee te verbinden. Dat kwam jaren later pas. Overigens excarneren deze geestjes als ze niet meer gebruikt worden. Ze kwamen om op de evolutionaire ladder te kunnen groeien in een voor hen 'hogere wereld.' Als ze er geen functie meer hebben keren ze terug.

Voor jezelf en/of je omgeving gebruiken: Dus er zijn geesten, krachten, zielen of bewustzijnsvormen die zich met voorwerpen op aarde - in mijn geval met de kaarten - verbinden. Als je dan met zo'n bezield voorwerp contact maakt activeer je de energie ervan, dit kan evengoed Engelenenergie zijn. Klinkt misschien raar als je dit voor de eerste keer hoort, maar omdat deze energie uit hogere dimensies afkomstig is, kan dit niet alleen voor een healing zorgen, maar ook de omgeving een positieve boost geven, omdat een hogere energie dit nu eenmaal kan.

Reactie op kaarten via de mail: "Best grappig want al tijdens het uitprinten en knippen van de mooie afbeeldingen voelde ik veel energie vrijkomen en voelde ik de lage energieën en pijn wegebben. Ik zat op kantoor en voelde me de rest van de middag heel goed en weer mijn ware ik maar nóg meer empathisch en weer vol liefde en blijheid. Écht."

Experiment groeikracht stimuleren: Om voor mijzelf duidelijk te krijgen wát er allemaal met de kaarten kan, deed ik een eenvoudig experiment met verse biologische boontjes en binnen drie dagen was de kiemopbrengst waar de kaart onder had gelegen 24% hoger! Eigenlijk nodig ik jullie uit om dit proefje zelf ook eens uit te voeren. Je neemt kiemzaadjes die je over twee glazen water verdeelt, in elk glas evenveel water als zaadjes. Alleen onder één glas leg je een kaart. Na 24 uur weken zeef je het water eruit en laat je ze kiemen. Na twee of drie dagen weeg of meet je of er waarneembaar verschil is. Ik hoor het graag. Heb je geen kaarten? Dan kun je in artikel 139 een link vinden om ze te printen.

Wil je met de feestdagen toch iets moois aan een dierbare geven? Denk dan eens aan een kaartenset.

Blijf in het Licht en tot een volgende keer.
Ria Feskens, Serenora, november 2020.

 

Meer lezen? Ga dan naar de website.
Hulp nodig? Mail me info@serenora.nl

Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
Afmelden voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het in jouw socialmediagroep of stuur het door. Bedankt!