Serenora presenteert een kaarten Gallery  
Beste Lezer,
 

Afgelopen week werden de nieuwe boeken afgeleverd voor de derde serie kaarten (129 tm 192). Daarmee verwacht ik dat mijn missie om nieuwe energie in de materie te brengen is afgerond.
Ik was er sinds januari 2013 mee bezig, een hele klus zal ik maar zeggen, maar o, zo fijn om te doen.

Intussen is mij duidelijk aan het worden wat deze kaarten werkelijk teweegbrengen en waarom ze zich onderscheiden van andere kaartensetjes. Ze blijven mij (en velen met mij) verwonderen.

Het leek mij mooi om mijn kaarten aan jullie ook op een andere manier te presenteren, namelijk in een soort Gallery om de kaarten meer uit te 'LICHTEN'. Een prachtige gelegenheid om in te gaan op alle kaarten die ik geïnspireerd heb gemaakt en uitgebreid beschreven. Kaarten met elk een eigen karakter en werking. En waar je je ook op je ontwikkelingspad bevindt, de kaarten (of remedies van de kaarten) brengen je net even dat stukje verder.

Ik begin de Gallery met de meest voor de hand liggende kleur geel, we denken daarbij al snel aan lente en aan Pasen, maar ook de zonnevlecht heeft iets met geel.

Heb jij niet veel met geel? Heeft een andere kleur jouw voorkeur? Laat het me weten, dan komt die in de volgende Gallery.

Vrolijk Pasen.

Ria Feskens, Serenora,

   april 2022
  16e jaargang
  nummer 185

  Je ontvangt deze mail
  als gratis abonnee van

 


Serenora Presenteert:

KOMENDE AKTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | TOPICS | SERENORA INSPIREERT:| REMEDIES | AGENDA | CONTACT
 
13 juni Training "Stok achter de deur" met de energiekaarten De taal van het Licht die jij wellicht al in huis hebt en is voor jou als abonnee GRATIS.


Te Koop:
presentatie: KAARTEN GALLERY - geel
 
 
13 labyrint
méér
14 scarabee
méér
15 zonnerad
méér
 
16 Cirkel van verbinding
méér
77 Zonnegoud
méér
78 Pentagon
méér
 
79 Mandala
méér
80 Lantaarn
méér
132 Torus
méér
 
 
148 Pranabuis
méér
164 Goddelijke Lichtmatrix
méér
180 Natuurkkring
méér
 
 
 
 
NORA

12-1-2010 - 17-3-2022

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van haar. Veel deelnemers hebben haar meegemaakt in de praktijk. Er wordt achter de sluiers goed voor haar gezorgd. Gelukkig blijven Sere en Witje mij nog gezelschap houden.
Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Was dit voor jou een inspirerend artikel? Krijg je de neiging om dit aan anderen te laten lezen? Hou je niet in maar deel!